Live Iasi - Orasul tau virtual

Switch to desktop Register Login

„Arta obiectuala” la Galeria Dana

Ieșenii sunt invitați astăzi, 3 septembrie 2013, ora 18:00 la un nou vernisaj găzduit de către Galeria Dana de pe strada Prof. Cujba, nr. 17 din Iași. Intitulată „Arta obiectuală”, expoziția de artă este semnată de către artistul plastic Aurel Dumitru și prezentată de criticul de artă Valentin Ciucă.


Conform spuselor criticului de artă Pavel Șușară, lucrările lui Aurel Dumitru sunt panouri în relief realizate prin colaje de obiecte și materiale, ce fac trecerea de la imaginea figurativă la meditaţia asupra limbajului plastic și asupra inconsistenţei identităţii obiectuale. Tuburi metalice, bucăţi de sarmă, substanţe vegetale și minerale, își pierd condiţia iniţială și își neagă identitatea, devenind simple elemente într-un sistem de semne, care le recuperează fizic și le restaurează moral.

 

Aurel Dumitru este membru al Uniunii Artistice Plastice din România, filiala Arad. Expoziția „Arta obiectuală” este deschisă publicului începând de astăzi până pe 29 septembrie, între orele 10.00-18.00, iar sâmbăta între orele 10.00-13.00.

 

Last modified on Friday, 06 September 2013 17:00
Rate this item
(2 votes)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Live-Iasi.ro - Toate drepturile rezervate

Top Desktop version